HelloDruk naast online drukker ook specialist

Blog » zo werkt het » HelloDruk naast online drukker ook specialist

Van duizenden flyers voor een scherpe prijs tot specialistisch drukwerk met afwijkende specificaties, HelloDruk draait zijn hand er niet voor om. Jarenlange ervaring gecombineerd met vakkennis maken HelloDruk tot een expert in de wereld van het drukwerk.

HelloDruk biedt speciale producten voor speciale klanten

Niet iedereen vindt zijn weg binnen de kaders van online drukkerijen. Er is vaak geen optie om wijzigingen aan te brengen in het standaard ontwerp en je kunt geen contact opnemen om de details door te spreken. Bij HelloDruk kan dat wel. “We hebben gemerkt dat bijna iedere klant wel een contactmomentje nodig heeft. Soms is het bestand niet goed aangeleverd of wil de klant specificaties die niet in het online assortiment voorkomen. Er zijn altijd zaken die het ingewikkeld maken,” legt Rik de Jonge van HelloDruk uit. “Wij bieden ook voor dit soort klanten een snelle en betaalbare oplossing. Ook als het niet genoemd wordt in het online assortiment van HelloDruk, kunnen wij iets betekenen. Bijna alle denkbare afwijkende specificaties produceren we.”

Memoblokjes
Collega Christiaan Spijker noemt een goed voorbeeld: “Er was een klant die memoblokjes wilde bestellen. Normaal zou dat heel eenvoudig zijn, maar deze klant wilde op ieder blaadje een andere bedrukking: voor elke dag van het jaar één. Dit is voor ons geen probleem. We koppelen de klant dan meteen aan een grafisch specialist die hem adviseert en alles uit handen neemt.”

Special products
“HelloDruk is er voor de special products,” vult Rik aan. “Bij ons kunnen klanten geautomatiseerd bestellen, maar er is veel meer mogelijk. Ook voor wat je niet in de webshop kunt vinden, kun je bij ons terecht.” Rik vindt het positief dat hij mensen dat extraatje kan bieden. “Als mensen iets heel specifieks willen laten drukken, dan is er heel veel mogelijk.”

Dat is de grote plus ten opzichte van andere drukkers. “Mensen gaan zoeken naar een drukker die kan maken wat zij willen,” vervolgt Rik. “Als dat bij andere online drukkerijen niet kan, komen ze bij ons uit. Ze willen graag net iets anders dan de standaard en hebben daar assistentie bij nodig. Die krijgen ze bij ons!”

 

Onze voordelen

  • Gratis verzending

  • Snelle aflevering

  • Bestellen zonder registratie

  • Eigen ontwerpstudio

  • Ervaring sinds 1995

  • 1000+ tevreden klanten

Direct advies van onze ontwerpstudio?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestandscontrole gegarandeerd door de eigen studio van HelloDruk

“Waar wij ons ook in onderscheiden is dat wij een eigen ontwerp- en opmaak-studio hebben. Als bestanden binnenkomen dan controleren wij die altijd,” vertelt de ervaren drukker. “Vaak gebeurt dat bij andere online drukkerijen niet. Als wij zien dat er iets niet klopt aan een bestand, dan laten wij hen dat meteen weten.”

Vooral reclamebureaus maken graag gebruik van de persoonlijke aanpak van HelloDruk. “Als er bijvoorbeeld een reclamebureau is dat heel creatief is, maar twijfelt aan de technische kant van de opmaak van een brochure, vlag of menukaart dan zijn ze bij ons aan het goede adres. Wij bellen meteen terug of verbinden direct door met de studio voor persoonlijk overleg met onze grafische experts. Dat geeft klanten een fijn gevoel. Ze vinden het belangrijk dat ze ervan op aan kunnen dat alles in orde komt.” Dat is waar HelloDruk voor staat.