Houten menukaarten: onze tip voor de horeca

Wat voor soort drukwerk zoek jij?

Blog » sterk drukwerk » Houten menukaarten: onze tip voor de horeca

In onze webshop vind je een speciaal product: houten menukaarten. Dit drukwerkartikel heeft, vooral in verhouding tot de gebruikelijke papieren menukaart, een heel eigen karakter. Deze menukaart past bijzonder goed in hotels, restaurants, lunchrooms of eetcafés met een natuurlijk, rustiek of industrieel interieur. Hij laat gegarandeerd een goede indruk achter bij jou gasten!

Onze houten menukaart is zowel als menu-, lunch- of dessertkaart bruikbaar en is in vijf formaten te verkrijgen: 105×297mm, 140×230mm, 190×290mm, 250×380mm en 297×400mm. De menukaart maken wij van stevig, zes millimeter dik Okoume multiplex. Dit is een houtsoort met een relatief glad oppervlak. De menukaart is hierdoor schoon te maken door hem met een licht vochtige doek af te nemen.

Houten menukaarten laten bedrukken

Voorbeeld bedrukking houten menukaart.

Voorbeeld bedrukking houten menukaart.

In onze webshop kun jij jouw bedrukte, houten menukaarten eenvoudig bestellen. Okoume multiplex menukaarten kunnen wij zowel aan één als aan beide zijden bedrukken in full colour. Hierdoor kun je in de vormgeving probleemloos van diverse kleurencombinaties gebruik maken. Houdt er wel rekening mee dat de kleurinkten op het bruine, houten oppervlak anders uitvallen dan op wit papier. Lichtere kleuren zullen transparanter lijken te zijn dan een donkerder kleur.

Houten menukaarten

houten-menukaart

Direct advies van onze ontwerpstudio?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Houten menukaarten laten ontwerpen

De uitstraling van een houten menukaart is wellicht uniek, zijn inhoud is nog steeds gelijk aan die van zijn papieren tegenhanger. Als je dus een ontwerp voor een houten menukaart aan het maken bent, kun je in het ontwerp dezelfde principes aanhouden die wij in dit blogartikel hebben omschreven voor de papieren menukaarten. Wil jij de vormgeving van jouw eigen houten menukaart uitbesteden? Je kan in onze eigen ontwerpstudio je houten menukaart laten ontwerpen. Onze grafische specialisten informeren je graag over de mogelijkheden van dit product.

Onze voordelen

  • Gratis verzending

  • Snelle aflevering

  • Bestellen zonder registratie

  • Eigen ontwerpstudio

  • Ervaring sinds 1995

  • 1000+ tevreden klanten

Bestellen?

Bij HelloDruk helpen we je graag het beste uit je drukwerk te halen.