Posters bestellen

B0 Posters bestellen

B0 Poster bestellen? Wij maken het verschil

Goedkoop, snelle levering en topkwaliteit. Bij HelloDruk leveren we je B0 posters met liefde voor drukwerk. Ontdek het verschil.

Wil je een B0 poster drukken? Dan ben je bij HelloDruk op het juiste adres. We leveren ieder formaat poster, ook B0. We leveren het juiste formaat 100x140 cm. Je kunt hierboven je bestelling plaatsen.  

Een korte toelichting op het bestelproces. In onze online bestelprocedure zet je 3 stappen: 

  1. het formaat B0 hebben we voor je geselecteerd
  2. je zorgt voor een goed ontwerp van je poster 
  3. kies de soort papier die je wilt: is de poster voor binnen- of buitengebruik bedoeld?

Een sterk posterdesign is van groot belang. Heb je een design gemaakt? Controleer dan aan de hand van de werktekening of dit optimaal is.

bo posters bestellen

B0 posters: liefde voor drukwerk

Posters zijn een krachtig communicatiemiddel. Bij HelloDruk hebben we een grote liefde voor drukwerk. Daarom delen we graag voorbeelden met je van posters die een grote impact hebben gehad. Vandaag: de posters uit de serie: Je bent een rund als je met vuurwerk stunt.  

"Je bent een rund als je met vuurwerk stunt."

je bent een rund

Posters met impact

Vuurwerk zorgt al jaren voor veel discussie. In de jaren negentig waren er vooral zorgen over het aantal gewonden dat vuurwerk jaarlijks eiste. Tijdens iedere jaarwisseling vielen er vele slachtoffers. Met name door onvoorzichtig vuurwerk-gebruik.

De Stichting Ideële Reclame (Sire, een initiatief van de communicatiebranche) wilde dit onderwerp bespreekbaar maken. Om mensen wakker te schudden en een debat aan te jagen. Dat lukte uitstekend met de campagne: “Je bent een rund als je met vuurwerk stunt”. Deze werd vanaf 1989 in verschillende vormen gevoerd.

Over de campagne valt veel te vertellen, maar wij kijken vooral naar de posters. SIRE is afhankelijk van mediaruimte die belangeloos ter beschikking wordt gesteld. Daarin heeft abri-en posterreclame altijd een belangrijke rol gespeeld.

Kijk je naar de verschillende uitingen, dan is mooi te zien hoe de centrale boodschap ‘pas op met vuurwerk’ steeds op een verrassende manier wordt gepresenteerd. Soms met een knipoog, vaak confronterend. Het laat zien hoe effectief je kunt zijn met een sterke combinatie van tekst en beeld. 

De campagne werd door de jaren heen door verschillende creatieve teams uitwerkt. Door de diversiteit bleef het boeien. In 1995 beëindigde SIRE de campagne om nieuwe onderwerpen bespreekbaar te kunnen maken. 

Poster formaten

Ben je er niet zeker van dat een B0 poster de meest geschikte afmeting heeft voor jouw poster idee? We leveren posters geschikt voor ieder project. Kies zelf welk formaat ideaal is voor jou.

poster formaten

FAQ

Welk formaat heeft een B0 poster?

De afmeting van een B0 poster is 100x140 cm. Reken je liever in inches? Dan is het 39,4 x 55,7 inch.

Welke papiersoort past bij mijn poster?

Daarbij spelen twee factoren een rol. Is de poster voor binnen of buiten bedoeld? En is het een probleem als de poster lichtdoorlatend is, bijvoorbeeld omdat je de poster op een raam wilt hangen? 

 

Blueback (niet lichtdoorlatend) en PVC zijn geschikt voor gebruik buiten. Wil je posters uitsluitend binnen gebruiken? Dan levert normaal kwaliteitspapier het beste resultaat.

Hoe maak ik een geschikt posterontwerp?

Je kunt zelf aan de slag gaan met een ontwerpprogramma als Photoshop of online met Canva. Ook kun je terugvallen op een design studio. Bij HelloDruk hebben we designers in dienst die je kunnen helpen bij het posterontwerp. 

Direct advies van onze ontwerpstudio?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.