Posters bestellen

A2 Posters bestellen

A2 Posters bestellen? Wij maken het verschil

Goedkoop, snelle levering en topkwaliteit. Bij HelloDruk leveren we je A2 posters met liefde voor drukwerk. Ontdek het verschil.

Ben je van plan om posters te printen? Dan ben je bij HelloDruk aan het juiste webadres. Of je nu een groot of klein formaat poster wenst: wij helpen je snel, goedkoop en goed. Een populair formaat is de A2 poster. Deze heeft het formaat: 29,7 x 42 cm. 

Posters bestellen is heel eenvoudig in onze webwinkel. Heb je zelf de kennis in huis om een goed posterontwerp te maken? Dan bieden we je een handige werktekening. Als je deze volgt weet je zeker dat een geprinte poster eruit ziet zoals jij wilt.

a2 posters bestellen

Uniek bij HelloDruk: onze designstudio

Niet ieder bedrijf heeft evenveel plezier in het maken van eigen ontwerpen. Worstel je met een goed posterontwerp? Dan kan onze designstudo je helpen.

Bij HelloDruk hebben we verschillende ervaren designers in dienst. De designers controleren aangeleverde ontwerpen op eventuele foutjes (een extra kwaliteitscontrole). Daarnaast helpen ze veel klanten bij het maken van ontwerpen. Bijvoorbeeld voor een A2 poster.

Kun je de hulp van onze designers gebruiken? Deel met ons welke informatie je wilt plaatsen op een poster en met welk doel. Dan maken wij een ontwerp waar je blij van wordt. Een unieke service in Nederland. 

A2 posters snel in huis

De prijzen in de wereld van drukwerk verschillen soms behoorlijk. Dat komt doordat schaalgrootte een steeds grotere rol is gaan spelen. Als je dagelijks veel posters print of drukt, dan heb je de mogelijkheid flexibel te zijn en de kosten laag te houden. Via ons netwerk heeft HelloDruk dit schaalvoordeel.. 

Wil je een poster snel in huis? Dat kan. Bestel je voor 10.00 uur, dan heb je de posters de volgende dag in huis. Heb je nog meer haast? Bel dan even:  085 046 60 55. We kennen het belang van deadlines en helpen je graag deze te halen!

Kwaliteit in print en verzending

Bij HelloDruk staat we voor levering van de beste kwaliteit. Daarom controleren we ontwerpen met menselijke ogen voor we starten met printen, we maken gebruik van de meest geavanceerde print- en drukprocessen. En we ronden dat af door je bestelling te verzenden in een goede koker. Zo is kwaliteit geborgd tijdens iedere fase van de creatie van je poster: van bestelling tot verzending.  

A2 posters: liefde voor drukwerk

Posters maken iets los bij mensen. Wie heeft nooit dat een poster je inspireert, aanzet tot actie (zoals een websitebezoek) of verleidt tot een aankoop? 

Bij HelloDruk hebben we een grote liefde voor drukwerk. Daarom bieden we je graag inspiratie met voorbeelden van impactvolle posters. Posters zoals van Westergas

"Westergas"

Westergas

Posters met impact

Bij posters is het belang van herkenbaarheid groot. Ga maar na: je moet snel de aandacht van een voorbijganger weten te vangen. Duidelijk laten zien wie de afzender is, is dan van groot belang. Een sterke visuele identiteit (om maar eens een modeterm te gebruiken) draagt daaraan bij.

Het Amsterdamse Westergas terrein was op zoek naar zo’n identiteit. Rond de voormalige Westergasfabriek vind je een vrolijke mix van muziek, tentoonstellingen, film en familie-activiteiten. Hoe geef je zo’n veelzijdig terrein op volwaardige manier aandacht?

Het bureau …,staat maakte een prachtige huisstijl die werd vertaald naar een opvallende outdoor campagne. Voorbijgangers kunnen de posters nauwelijks zijn ontgaan.

De kracht van het design zit in de flexibiliteit. Kleur- en vlakgebruik verschilt sterk per uiting, maar de herkenbaarheid blijft. Fraai is ook dat de posters door verschillende kunstenaars zijn gemaakt, zonder dat het ten koste gaat van de herkenbaarheid.

Het werk werd niet alleen door het grote publiek omarmd, maar ook door vakjury’s. Niet voor niets werd het Westergas-werk beloond met een zilveren lamp, een reclameprijs voor creatieve reclame.   

Poster formaten

Ben je er niet zeker van dat een A2 poster de meest geschikte afmeting heeft voor jouw poster idee? We leveren posters geschikt voor ieder project. Kies zelf welk formaat ideaal is voor jou.

poster formaten

FAQ

Welk formaat heeft een A2 poster?

De afmeting van een A2 poster is 29,7 x 42 cm. Reken je liever in inches? Dan is het 16,5 x 23,4 inch.

Welke papiersoort past bij mijn poster?

Daarbij spelen twee factoren een rol. Is de poster voor binnen of buiten bedoeld? En is het een probleem als de poster lichtdoorlatend is, bijvoorbeeld omdat je de poster op een raam wilt hangen? 

 

Blueback (niet lichtdoorlatend) en PVC zijn geschikt voor gebruik buiten. Wil je posters uitsluitend binnen gebruiken? Dan levert normaal kwaliteitspapier het beste resultaat.

Hoe maak ik een geschikt posterontwerp?

Je kunt zelf aan de slag gaan met een ontwerpprogramma als Photoshop of online met Canva. Ook kun je terugvallen op een design studio. Bij HelloDruk hebben we designers in dienst die je kunnen helpen bij het posterontwerp. 

Direct advies van onze ontwerpstudio?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.