Posters bestellen

A0 Posters bestellen

A0 Posters bestellen? Wij maken het verschil

Goedkoop, snelle levering en topkwaliteit. Bij HelloDruk leveren we je A0 posters met liefde voor drukwerk. Ontdek het verschil.

Je wilt een poster afdrukken? Dan helpt HelloDruk je graag. Wij bieden alle formaten posters: groot en klein. Het grootste formaat is de A0 poster. Deze heeft het formaat: 841x1189 mm.

Hoe plaats je nu eenvoudig je bestelling? Er zijn twee mogelijkheden. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren dat wij direct op hoge kwaliteit printen of drukken. We hebben een werktekening gemaakt. Volg je deze instructie, dan kunnen we het beste resultaat garanderen.

ao posters bestellen

Maak de A0 poster met onze studio

Route 2 is wellicht ook interessant voor je. Twijfel je over je posterontwerp? Of wil je zeker weten dat jouw poster idee op de juiste manier naar de printer of drukpers gaat? Dan staat onze design studio voor je klaar. 

Wij hebben ervaren ontwerpers in dienst die met je meekijken om een poster met impact te maken. Met een design dat aanspreekt. Met de beste kwaliteit. Bij een A0 poster is het verstandig goed te kijken naar de totale opmaak. Je hebt veel ruimte om informatie te delen. Maar een poster is geen krant. Het is belangrijk dat mensen in een fractie van een seconde kunnen zien wat je boodschap is. Onze designers weten precies hoe dit werkt.

Iedere oplage - snel in huis

Bij HelloDruk profiteer je van schaalvoordeel. Dagelijks produceren onze persen en printers grote aantallen posters. Daardoor kunnen we flexibel én goedkoop zijn. 

Geen haast? Dan profiteer je van de scherpste prijs. Spoedje? Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We gaan ver in onze dienstverlening. Dreig je een deadline te missen: bel ons dan. We denken graag met je mee: 085 046 60 55.

A0 posters verzenden we in praktische, sterke kokers. Zo ontvang je jouw poster zonder risico op beschadigingen in huis. 

A0 posters: liefde voor drukwerk

Onderschat nooit de impact van een goede poster. Een poster verrast. Weet de aandacht van voorbijgangers te trekken. En biedt voldoende informatie om mensen uit te dagen een vervolgstap te zetten. Zoals het bezoeken van een website of winkel. 

Bij HelloDruk hebben we een grote liefde voor drukwerk. Daarom inspireren we je graag met voorbeelden van geweldige posters. Op deze plek tonen we je de misschien wel meest besproken Abri-campagne in Nederland ooit: de  Pamela Anderson posters voor H&M.

"H&M & Pamela Anderson"

pamela-2

Posters met impact

Nee, deze campagne heeft geen reclameprijzen gewonnen (voor zover we weten). Het draait hier niet om het vernuft van een reclamebureau om een verrassend idee te bedenken. Het gaat er veel meer om adverteerder H&M heel goed aanvoelde wat haar doelgroep aanspreekt!

Op posters zie je vaak schaars geklede dames en heren. Dat is niets nieuws. Maar H&M liet in 1995 de gunstig geprijsde badkleding uit het assortiment tonen door hét sexsymbool van de jaren 90: Pamela Anderson.

Kranten raakten er niet over uitgeschreven. Abri’s werden door fans opengebroken. De posters zetten echt iets in beweging. Het - toen nog relatief onbekende - H&M maakte er naam mee. Tot de dag van vandaag zie je de posters af en toe op Marktplaats worden aangeboden. 

De postercampagne mag 25 jaar geleden hebben gelopen. Vergeten is ze allerminst. 

Poster formaten

Ben je er niet zeker van dat een A0 poster de meest geschikte afmeting heeft voor jouw poster idee? We leveren posters geschikt voor ieder project. Kies zelf welk formaat ideaal is voor jou.

poster formaten

FAQ

Welk formaat heeft een A0 poster?

De afmeting van een A0 poster is 84,1 x 118,9 cm. Reken je liever in inches? Dan is het 33,1 x 46,8 inch.

Welke papiersoort past bij mijn poster?

Daarbij spelen twee factoren een rol. Is de poster voor binnen of buiten bedoeld? En is het een probleem als de poster lichtdoorlatend is, bijvoorbeeld omdat je de poster op een raam wilt hangen? 

 

Blueback (niet lichtdoorlatend) en PVC zijn geschikt voor gebruik buiten. Wil je posters uitsluitend binnen gebruiken? Dan levert normaal kwaliteitspapier het beste resultaat.

Hoe maak ik een geschikt posterontwerp?

Je kunt zelf aan de slag gaan met een ontwerpprogramma als Photoshop of online met Canva. Ook kun je terugvallen op een design studio. Bij HelloDruk hebben we designers in dienst die je kunnen helpen bij het posterontwerp. 

Direct advies van onze ontwerpstudio?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.