Drukwerk voor je buurtfeest

Wat voor soort drukwerk zoek jij?

Blog » drukwerktips » Drukwerk voor je buurtfeest

Gaan jij en jouw buren een buurtfeest organiseren? Kleed het aan met jullie eigen ontworpen drukwerk. Dan ben je er zeker van dat het het karakter van de buurt er in terugkomt. Wij bieden in onze webshop een groot aanbod van producten die je kan gebruiken om het buurtfeest aan te kleden. In dit artikel benoemen wij deze en lichten hun functie kort toe.

Promotie

Je wilt het feest natuurlijk bij iedereen uit de buurt promoten. Dat kan eenvoudig met behulp van ons promotionele drukwerk. Dit is drukwerk dat voordelig is te verkrijgen en voor promotionele doeleinden is in te zetten. De voordeligste optie zijn onze flyers, waarvan je voor weinig geld een groot aantal laat maken. Als je meer informatie (zoals een programma, of menukaart) wilt weergeven, zou je ook folders kunnen laten maken. Of laat iedereen in de buurt voor hun ramen posters ophangen, zodat niemand kan vergeten waar en wanneer het feest plaatsvindt.

Horeca

Bij een groot feest wil je ervoor zorgen dat niemand iets ontbreekt. Met behulp van consumptiebonnen weet je zeker dat iedereen een gelijke portie eten en/of drinken ontvangt. Bedrukte bekertjes geven een persoonlijke touch aan deze drankjes. En servetten met het logo van het buurtfeest mogen natuurlijk niet ontbreken. Tafels maak je makkelijker schoon door placemats neer te leggen. Bijkomend voordeel: je kan deze van een tekening voorzien zodat de kinderen aan tafel wat te doen hebben.

Direct advies van onze ontwerpstudio?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Buitenreclame

Een feest kan natuurlijk niet plaatsvinden als er geen enkele vorm van decoratie aanwezig is. Pimp je buurt met ons aanbod van buitenreclame. Je vind bij ons een diversiteit aan vlaggen om in de tuin te zetten of aan de gevels te hangen, waaronder: beachflagsgevelvlaggen of kioskvlaggen. Of hang spandoeken op tussen de huizen in de straat. Deze zijn zeer voordelig te verkrijgen en al vanaf een grote afstand zichtbaar.

Onze voordelen

  • Gratis verzending

  • Snelle aflevering

  • Bestellen zonder registratie

  • Eigen ontwerpstudio

  • Ervaring sinds 1995

  • 1000+ tevreden klanten

Bestellen?

Bij HelloDruk helpen we je graag het beste uit je drukwerk te halen.